Termeni si conditii

1.    Rezervarile se fac pe site la rubrica “Rezervari” sau in pagina fiecarei camera. Dupa efectuarea rezervarii, veti primi un email de confirmare. In cazul in care nu l-ati primit, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724246234 sau prin email la adresa contact@exitroom.ro. Pentru modificarea sau anularea rezervarii, va rugam sa contactati EXIT ROOM prin telefon sau email cu cel putin 3 ore inainte.
2.    Copiii sub 14 ani au acces in camera doar insotiti de minim un adult. Pot participa la joc 2,3,4,5 sau 6 persoane, indiferent de varsta.

3.    Participantii inteleg ca usa camerei in care se desfasoara jocul este incuiata pe toata durata participarii si sunt de acord cu aceasta. Iesirea din camera se face dupa rezolvarea jocului sau dupa 60’, indiferent daca a fost sau nu gasita solutia iesirii din camera. La cererea expresa a participantilor sau in cazuri urgente referitoare la siguranta si sanatatea participantilor organizatorii vor deschide usa.

4.    Acest tip de joc nu este recomandat persoanele claustrofobe sau care sufera de alte boli fizice sau psihice incompatibile cu jocul. Daca acestea decid sa participe, o fac pe propria raspundere.

5.    Participantii inteleg si accepta ca sunt urmariti cu camera de supraveghere si ascultati pe toata durata de desfasurare a jocului, pentru buna functionare a acestuia. Organizatorii nu vor realiza capturi foto sau video in nici un moment al jocului.

6.    Camerele nu contin elemente vatamatoare sau daunatoare si au fost organizate tinand cont de toate masuri de precautie necesare. De aceea, participantii isi asuma responsabilitatea actiunilor lor voluntare si involuntare prin care au provocat lor sau altora suferinte fizice sau psihice.

7.    Jocul este bazat pe logica si nu necesita montarea sau mutarea mobilierului. De aceea participantilor le sunt interzise actiuni ce presupun folosirea fortei asupra mobilierului sau obiectelor din camera. In caz contrar, paticipantii vor suporta contravaloarea mobilierului/obiectelor deteriorate.

8.    Este interzisa dezlipirea insemnelor “Do not touch – Nu atingeti” si “230V”. De asemenea este obligatorie respectarea insemnelor “Do not touch – Nu atingeti”. Acestea nu contin indicii si au fost folosite pentru siguranta participantilor.

9.    Nu este permis accesul in camera cu produse alimentare. Nu este permis accesul sub influenta bauturilor alcoolice sau a stupefiantelor. Fumatul este interzis.

10.    Este interzisa inregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din camere.

11.    Jocul este confidential. Participantii inteleg si accepa aceasta confidentialitate si nu vor face publice partial sau integral informatii despre continutul jocului. Nerespectarea acestei reguli conduce la inceperea demersurilor legale impotriva persoanei/persoanelor care divulga informatiile confidentiale.

12.    In orice moment in care se constata nerespectarea acestor termini si conditii precum si a instructajului initial, organizatorii isi rezerva dreptul de a intrerupe jocul. In cazul in care, din orice motive datorate participantilor, jocul este intrerupt, contravaloarea acestuia nu va fi rambursata.

13.    Intrarea in camera atrage dupa sine nereturnarea contravalorii jocului in nicio situatie.

14.    Bunurile personale vor fi lasate in cutii de bagaje special amenajate pentru dumneavoastra.
Pentru a participa la joc, este necesar acceptul explicit si nerevocat al termenilor si conditiilor enumerate mai sus.
Declar ca am citit, am ințeles si accept termenele și condițiile jocului si voi actiona in concordanta cu acestea.

Escape room a aparut la inceput ca un joc pe calculator, numit “Takagism”. Prin puzzle-uri si alte jocuri logice, gasind obiecte ascunse, scopul jocului este sa gasesti cheia usii prin care iesi din camera.

close
Facebook Icon