Corporate

team buildingProgram de dezvoltare organizationala si teambuilding

How to build a team in 60 minutes?

Gamification for Success este cel mai nou concept de dezvoltare organizationala si team building, bazat pe realitatea virtuala.

Am pornit de la ideea de Escape Room, un joc virtual transpus in realitate, in care participantii sunt inchisi intr-o camera si trebuie sa lucreze impreuna pentru a gasi cheia, rezolvand puzzle-uri, descoperind obiecte ascunse si facand conexiuni.

Inovativitatea programului nostru vine din aceea ca participantii sunt managerii si angajatii din companii. Timp de 60 de minute, personalitatile naturale ale indivizilor se dezvaluie, fiind atat o excelenta experienta de invatare, cat si una de evaluare a resurselor umane.

Participand la un astfel de joc comportamentele, compania, echipa si oamenii au ocazia sa isi imbunatateasca abilitatile de:
– comunicare si cooperare
– perseverenta si atentie la detalii
– orientare catre atingerea obiectivelor
– rezolvarea de probleme si capacitatea de a lua decizii in conditii de stress (de timp, de esec etc.)

Escape Room este un spatiu securizat, astfel incat, la iesirea din joc, intrebarile dirijate de catre echipa de experti duc la constientizare si invatare. La final, fiecare grup/echipa participanta primeste si evaluarea scrisa, impreuna cu recomandari.

Camera in care sunt inchisi este compania pentru care lucreaza, iar gasirea cheii si  eliberarea din camera reprezinta atingerea obiectivelor companiei. La fel ca intr-o  companie, munca in echipa este cheia sucessului, numai ca de cele mai multe ori, apar dificultati si obstacole. La fel ca intr-un joc de Escape Room.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.

Escape room a aparut la inceput ca un joc pe calculator, numit “Takagism”. Prin puzzle-uri si alte jocuri logice, gasind obiecte ascunse, scopul jocului este sa gasesti cheia usii prin care iesi din camera.

close
Facebook Icon